ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16- ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Επειδή για να μάθουμε κάτι πρέπει κάποιος να μας το εξηγήσει ή να το δοκιμάσουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας, επιλέγουμε το πρώτο.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Για τη σύνθεση των αυτοκινήτων συμβουλευτείτε τον πίνακα: ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ Κ16 (17-18/6/23) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ.   Είμαστε όλοι στην ώρα μας για να προλάβουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΣΤΗΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Με την άφιξη στο Στάδιο της Ελευθερούπολης (κατά τις 18:00) θα κάνουμε μία αναγνωριστική προπόνηση.
Οι επικοντιστές, δύο τρία άλματα, κυρίως για τη φορά και
Μια «δοκιμαστική» “κούρσα Αλλαγών” των ομάδων 4Χ80 και 4Χ200 με τη σειρά που θα τρέξετε. Να φοράτε τα αθλητικά σας για την προπόνηση, την αγωνιστική στολή την έχω στην τσάντα μου.

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ (όποιος δεν το βρίσκει! Να ενημερώσει να πάρουμε το Δελτίο του συλλόγου και να ετοιμάζεται για 50!…).
  • ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ). Η θεώρηση ισχύει για 1 έτος. (όποιος ανακαλύψει τελευταία στιγμή ότι δεν είναι θεωρημένη, μπορεί να συνεννοηθεί με τον Γιατρό του συλλόγου κ. Πανικίδη για πιθανή εξυπηρέτηση θεώρησης της Κάρτας Υγείας.
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ή ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
  • ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ (όποιος έχει spikes τα παίρνει μαζί του).
  • ΦΟΡΜΑ (πάνω κάτω) μήπως κάνει κρύο. Όποιος έχει φόρμα του συλλόγου, καλύτερα.
  • ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ μήπως βρέξει (όποιος έχει).
  • ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ προπόνησης ή προθέρμανσης, μήπως ιδρώσουμε.
  • Δεν επιτρέπεται να έχω στον αγωνιστικό χώρο: Κινητό, ράδιο, φωτογραφική μηχανή … και πολλά άλλα που αναγράφονται στην προκήρυξη. Όταν πάτε για τον αγώνα τα κινητά (όποιος έχει) θα τα δώσετε στον προπονητή ή τον συνοδό.

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  • Εάν υπάρχουν προτάσεις για αλλαγές στα δωμάτια (να είμαι με τον κολλητό μου), θα γίνουν δεκτές. Κανείς δεν αλλάζει από μόνος του δωμάτιο.
  • Κάτι για «πιτζάμα» για το δωμάτιο και τον ύπνο.
  • Ατομικά είδη υγιεινής, οδοντόβουρτσα κ.λ.π. (και τα χάπια τους οι ηλικιωμένοι)!
  • Παντόφλες ή σαγιονάρες για το δωμάτιο. (Δεν χρειάζονται πετσέτες).
  • Δεν κάνω ζημιές στο δωμάτιο ούτε και φασαρία!

ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ

  • Θα μείνετε δύο ή και τρεις σε κάθε δωμάτιο.(Βλέπετε ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ)
  • Τακτοποιώ τα ρούχα μου, δεν τα πετάω όπου να είναι.
  • Α! σε άσχετο χρόνο, θα γίνει έλεγχος των δωματίων. Όποιο δωμάτιο  είναι «τακτοποιημένο» χωρίς πεταμένα ρούχα από δω και από εκεί, κερδίζει και γλυκό μετά το φαγητό (οι άλλοι … θα βλέπουν!). Οι τσαπατσούληδες θα μοιραστούν και “μιά χιλιάδα” κάμψεις για να έχουν και για το σπίτι)!

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Μετά την προπόνηση φεύγουμε για το ξενοδοχείο που είναι: Ξενοδοχείο Ωκεανίς της Καβάλας τηλ. 2510221980, περίπου 15 λεπτά από το Στάδιο της Ελευθερούπολης. Αφήνουμε τα πράγματα στα δωμάτια και πάμε για φαγητό.

ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Για κάθε εκδήλωση το ωράριο θα πρέπει να τηρείται με ευλάβεια (πρωινό, αναχώρηση για το Στάδιο, επιστροφή από το Στάδιο, κάτω για φαγητό κ.λ.π.).

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ :  ΠΑΡΑΔΟΣΗ –ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΧΩΝΕΥΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:  Η αναχώρηση θα γίνει από το Καυτανζόγλειο. Οι γονείς φέρνουν «τα αχώνευτα» και τα παραδίδουν στους συνοδούς (πέντε- δέκα  λεπτά νωρίτερα, για να φορτώσουμε τα κοντάρια και να φύγουμε στην ώρα μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ: Στην επιστροφή, όποια παιδιά γυρίσουν με τους προπονητές, η παραλαβή των παιδιών θα γίνει από το Καυτανζόγλειο (επειδή το Στάδιο θα είναι κλειστό, η παράδοση παραλαβή θα γίνει στη ράμπα που οδηγεί στην  κεντρική είσοδο του σταδίου, από την Αγίου Δημητρίου, πάνω από «τα νερά».

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο κάποιος γονιός αδυνατεί να παραλάβει το παιδί του, θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον προπονητή/οδηγό του οχήματος (είτε πριν την αναχώρηση για την επιστροφή είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού -μέσω του παιδιού του και όχι τηλέφωνο στον ίδιο ενώ οδηγεί-),  για να παραδώσει το παιδί στο σπίτι.
Παράκληση η παράδοση στο σπίτι να γίνει μόνο σε περίπτωση ανάγκης και όχι να γυρνάει ο προπονητής τη Θεσσαλονίκη να παραδώσει τα παιδιά.

Όλα τα άλλα τα μαθαίνουμε από την εμπειρία του πρώτου αγώνα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (εύχομαι χωρίς κάμψεις…)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Προπονηση ώρα 18:00 σήμερα Πέμπτη 15.6.23, 18:00
Όποιος αθλητής -ΚΥΡΙΩΣ- από την ομάδα 4Χ80 και 4Χ200 μπορεί,  ας έρθει για μια χαλαρή προπόνηση, σήμερα στις 18:00 στο Στάδιο. (Όποιος μπορεί, -Κυρίως- τα παιδιά που δεν έκαναν προπόνηση στις αλλαγές). {Πατρώνη, Μπούρα, Κυριακίδη …}

Φ. Κατσίκας

print

Written by