ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ – ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:

  • Τίποτε δε δουλεύει στο Δημόσιο;
  • Κανένας  δεν ενδιαφέρεται για τη Δημόσια περιουσία;
  • Κάποιοι δε αιτιολογούν το ψωμί που βγάζουν για την οικογένειά τους στο Δημόσιο (είτε Διοικητικός είτε υπάλληλος).

Ε! ΟΧΙ και κανένας

  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ – ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΛΙΓΟΙ- αλλά λάμπουν σαν τα διαμάντια ανάμεσα στους «χωμάτινους βόλους» του Δημοσίου.

 

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ  –
ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ!

 ΙΔΟΥ ΟΙ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Το στρώμα του επί κοντώ που ήταν πεταμένο στη βροχή μπήκε στη θέση του… (μόνο μετά από 3 μήνες)!   Η δουλειά τελείωσε από τους υπαλλήλους του Σταδίου!  μαζί με μερικούς εθελοντές που βοήθησαν.   Όλοι μαζί φαίνονται στη φωτογραφία.

Το σχοινί που ήθελε απλά να σφίξει η βίδα στο Ναυτικό κλειδί, ξηλώθηκε και πετάχτηκε; Κανένας δεν ξέρει που βρίσκεται. Έτσι διορθώνουμε -στα γρήγορα- ότι θέλει φροντίδα στο Καυτανζόγλειο, (πονάει κεφάλι – κόβει κεφάλι).

 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ

Η βάση των στυλοβατών στο έξω στρώμα είναι κοντά, θέλει οι τρύπες να γίνουν 20-30 πόντους πιο μακριά για να χωράει η σχάρα.

Ποιος πάει στοίχημα ότι  οι αρμόδιοι του Σταδίου,  θα το φροντίσουν στο πιτς-φιτίλι;  Σε δυο- τρία τέρμινα …  που θα μπουν σωστά και οι βάσεις των στυλοβατών (για να χωράει η σχάρα), το στρώμα θα είναι έτοιμο προς χρήση … ή να ξαναμπεί μέσα για το χειμώνα.

Εκτός και αν οι «υπάλληλοι» της φωτογραφίας,  αγοράσουν και τρυπάνια, γίνουν και μηχανικοί και σιδεράδες και ό,τι άλλο θέλετε και κάνουν και εκεί … το τελευταίο Βήμα!
Μήπως όμως … πάει πολύ;

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ – Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (δικό σας και δικό μας).

print

Written by