ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ: “ΟΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ” ΚΑΙ ΤΟ “ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”

Τελικά το μότο «Ο ΤΟΜΩΝ ΝΙΚΑ» δεν καθιερώθηκε τυχαία, δεν είναι λόγια του αέρα αφού και οι δυνάμεις καταδρομών το υιοθέτησαν και το ακολουθούν πιστά.

Όποιος έχει μιαν ιδέα και τη δύναμη να την υποστηρίξει και να την κάνει πράξη, μόνο νικητής μπορεί να αισθάνεται, μόνο νικητής είναι.

Από τις πιο υπέροχες παράπλευρες δραστηριότητες της σεζόν, από τις πιο ευχάριστες και συγχρόνως χαλαρωτικές εκδηλώσεις που ευτυχώς με τη βοήθεια του κ. Μουρουδέλη καταφέραμε να είμαστε παρόντες.

Τι σημασία έχει που χάσαμε τα υπέροχα αγωνιστικά παιχνίδια που φαίνονται στις φωτογραφίες. Τι σημασία έχει που δεν είμαστε παρόντες από την πρώτη ώρα, φτάσαμε την κατάλληλη στιγμή και χαρήκαμε το πρώτο και ίσως τελευταίο μπάνιο του καλοκαιριού.

Κολυμπήσαμε, παίξαμε βόλεϊ, κάναμε τη «σημαδούρα» στο αγώνισμα, που περιελάμβανε κολύμβηση και τρέξιμο στην άμμο, δώσαμε τα μετάλλια σους νικητές (φαίνονται στη φωτογραφία)  και επιβραβεύσαμε τη συμμετοχή όλων των παιδιών και ιδιαίτερα του κ. Μουρουδέλη που επειδή ο τερματισμός του δεν ήταν τεχνικά σωστός … τον επανέλαβε.

Φάγαμε, ήπιαμε, συναντήσαμε παλιούς αθλητές (μετά από 8 χρόνια στη Γερμανία, τον Συμεών Κασμερίδη και μάθαμε για τη Χριστίνα, την κ. Κλεπάτρα και τον κ. Λάζαρο… τι οικογένεια και αυτή … και μόνο να τους φέρνεις στο μυαλό σου, τα πάντα σου φαίνονται αγγελικά πλασμένα. Έχετε την αγάπη όλων μας).

 

 

 

Τραγουδήσαμε και όταν ο ήλιος έπεσε η παρέα συνέχισε γύρω από τη «φωτιά” που ανάψαμε στην άμμο! (στην πραγματικότητα ήταν ο φακός από το κινητό, αλλά την ίδια δουλειά έκανε).

Τα παιδιά το καταχάρηκαν. Άλλα χάρηκαν τα αγωνίσματα και το επί κοντώ στην άμμο, άλλα τα παιχνίδια στην άμμο και άλλα τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Όλα όμως καταχάρηκαν την ώρα του κολατσιού που είχε πολλά και για όλα τα γούστα. Όσο για τα αναψυκτικά και τις μπύρες και αυτά υπήρχαν, δεν ήταν λόγια.

Βέβαια και εμείς βάλαμε το χεράκι μας για την επιτυχία της εκδήλωσης! αφού τα πάντα “τα τιμήσαμε”, τίποτε δεν αφήσαμε που να μην το δοκιμάσουμε! Τέτοια θυσία κάναμε για την επιτυχία του ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή (κ. Κωνσταντίνα, κ. Μανώλη και κ. Σοφία) που είχε σχεδιάσει με τόση ακρίβεια και τόση λεπτομέρεια την κάθε κίνηση, την κάθε φάση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες που έδωσαν στα παιδιά τους αλλά και στους εαυτούς τους, την ευκαιρία να περάσουμε όλοι μαζί ένα τόσο ευχάριστο και δροσιστικό απόγευμα.

Η ΟΛΗ εκδήλωσε με τη «γλώσσα» των φωτογραφιών.
Χαρείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν το πώς περάσαμε και μη ζηλεύετε όσοι το χάσατε, απλά δεν αρπάξετε την ευκαιρία.

Μάλλιασε η γλώσσα των προπονητών μας να τονίζουν στους μικρούς μας αθλητές το «Άρπαξε την ευκαιρία» και που όπως αποδείχτηκε δεν ισχύει μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.

Τα δύο συνθήματα (μότο) «ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»  και «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ» ταιριάζουν γάντι σε όσους ήταν παρόντες και σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση, οι αναμνήσεις της θα μας συνοδεύουν ΟΛΟΥΣ για πολλά …τέρμινα.

Ευχόμαστε σε όλους ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία και ευτυχία.

print

Written by