ΣΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ Η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΓΚΟΥ – ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 200μ ΜΕ 25.00 – E.Y.O.F.

Η Βεατρίκη Ντούγκου πέρασε στον τελικό των 200μ. του E.Y.O.F. με 24.97 (με την 6η επίδοση).

Στον τελικό ίσως από το άγχος “έσφιξε” στην τελική ευθεία και δεν κατάφερε να τρέξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, έτσι με επίδοση 25.00 δυετρόλεπτα κατετάγη στην 8η θέση.

Μόνον Μπράβο μπορούμε να πούμε για την προσπάθεια και το επίτευγμα της Βεατρίκης και να σταθούμε με υπερηφάνεια δίπλα στην αθλήτρια, στην οικογένειά της  και τον προπονητή της κ. Λάζαρο Τοσίδη, που η αγαστή τους συνεργασία τους οδήγησε και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Μακάρι να μπορούσαμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο εαυτό μας, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που κάποια στιγμή δεν μας επιτρέπουν να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι του αθλητισμού και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας ή από τα πιθανά λάθη μας και με τον τρόπο αυτό πάλι κερδισμένοι φεύγουμε και … συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα.

 

Επόμενος αγώνας η Μικτή σκυταλοδρομία Medley relay [4Χ100, 200, 300, 400] όπου μαζί με τις επιλεγμένες κοπέλες από τους υπευθύνους προπονητές της Εθνικής Ομάδος, θα διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον Τελικό στα 200 μέτρα και

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον επόμενο αγώνα, που θα γίνει αύριο Παρασκευή 28.7.23 στις 18:20 ώρα Σλοβενίας, ή 19:20 ώρα Ελλάδος.

print

Written by