Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ E.Y.O.F. – ΑΠΟ ΤΟ MARIBOR ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Πολύ καλά τα πήγε η Ελληνική ομάδα των παιδιών Κ18 που αγωνίστηκαν στο Πανευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας  E.Y.O.F.

Όσοι αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη συγκεκριμένη περίοδο και όπως είναι φυσικό κάποιοι ξεχώρισαν και κατάφεραν αυτοί να είναι «μεταλλιούχοι», όμως –όλοι είναι νικητές– και μόνο που κατάφεραν να συμμετάσχουν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση –ανεξαρτήτως αποτελέσματος-  είναι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Για το τυπικό της διαδικασίας τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομάδος φαίνονται στο διπλανό πίνακα.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

στους αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές τους, στους συλλόγους τους, στους υπευθύνους της αποστολής και στους γονείς και κηδεμόνες των οποίων η συνεισφορά δεν φαίνεται, δεν ακούγεται, είναι όμως πρωταρχικής σημασίας.

 

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 

Ξεκινά από τη φιλοσοφία τους -ότι ο Αθλητισμός έχει πολλά να προσφέρει στη νεολαία- πράγμα που τους έκανε να οδηγήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Συνεχίζεται με την καθημερινή φροντίδα, του να κάνουν τα παιδιά τους αυτό που αγαπούν με τις καλύτερες συνθήκες και

Κορυφώνεται  με το να τα καθοδηγούν και να τα στηρίζουν,  στις όποιες αποφάσεις σχετίζονται με το μέλλον των παιδιών τους.

Καλή δύναμη σε αθλητές και γονείς και στο επόμενο βήμα, αυτό της επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών, που ξεκινά από την ηλικία αυτή και μπαίνει στο «αυλάκι» μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ.

print

Written by