ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Με απαρτία και σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα διεξήχθη το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μηνός Σεπτεμβρίου. Ευχάριστη έκπληξη στην παρέα,  η παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα που μεταξύ άλλων υποσχέθηκε έργα για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Κοινός παρονομαστής οι επικείμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για τις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος. Όποιος είναι ευχαριστημένος από την πρώτη θητεία του στα κοινά … τον ξαναψηφίζει, όποιος ΟΧΙ πάει αλλού, τόσο απλά.

Λόγω της αναχώρησης μας σε λίγο για Πάτρα Π.Π. Π20, περνάω μόνον τους τίτλους των αποφάσεων:

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ (Όποιος έχει κάποια επιχείρηση που θα την ενδιέφερε να διαφημίζεται μέσω του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ας μας ενημερώσει (το πολύ μέχρι το τέλος του μηνός).

 ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

1) Α) Θα γίνει ο Ετήσιος Αγιασμός  σε ημερομηνία που θα μπορεί ο Ιερέας. Κ. Σοφία ρυθμίζει.

Β) Την ίδια ημέρα θα γίνει ομιλία σε παιδιά και γονείς με θέμα «Iδιαίτερότητες και αποδοχή» εφόσον εξασφαλίσουμε μέχρι τότε την παρουσία ενός Ειδικού επί του θέματος.

Γ) Επίσης θα γίνει ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων εφ’ όλης της ύλης. (Εκεί θα συζητηθεί και εκδρομή με αγώνες των μικρών σε επιθυμητό προορισμό…).

Η παρουσία των γονέων τουλάχιστον σε αυτή την εκδήλωση «ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ έως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ». Με άλλα λόγια η απουσία θα καταγραφεί ως  μεγάλη παράλειψη.

2) Θα γίνει συγκέντρωση ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. (Λεπτομέρειες από Δευτέρα που Πρώτα Ο Θεός, θα γυρίσουμε).

3) Αποφασίστηκε ΕΚΔΡΟΜΗ περπάτημα και Πικ-Νικ ή μπαρμπεκιου (ανάλογα με τη συμμετοχή) στο ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

4) Οριστικοποιήθηκε η χειμερινή φόρμα που θα στοιχίζει 30 ευρώ. Όποιος θέλει να δηλώσει στους προπονητές (που οι δηλώσεις θα φτάσουν στον κ. Καρματζόγλου)  για να έχει σίγουρα στο νούμερό του.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ

print

Written by