ΒΕΑΤΡΙΚΗ – ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ – ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – 1η ΣΤΑ 100 -1η ΚΑΙ ΣΤΑ 200

ΒΕΑΤΡΙΚΗ – ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ είναι για φέτος (2023) Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ αφού στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έγιναν στην ΠΑΤΡΑ, κέρδισε και στα δύο, τόσο τα 100 όσο και τα 200 μέτρα.

Ε! αφού η Βεατρίκη είναι ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ και παίρνει τα κύπελλα δύο-δύο γράφουμε και εμείς τα λιγότερα, πως να καλύψουμε με λόγια τα κατορθώματά της! Αφήνουμε τις φωτογραφίες (από απονομές, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις) να μιλήσουν και να πουν όλα εκείνα που εμείς αδυνατούμε να περιγράψουμε.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-20 που έγινε προχθές (16-17/9/23) στην Πάτρα, κέρδισε τα 100 μέτρα με 12:20 και τα 200 με 25:01.

 

Στο δε Π.Π. Κ-18 που έγινε στις (1-2/7/23) και πάλι στην Πάτρα, είχε κερδίσει τόσο τα 100 μέτρα με 12:17 όσο και τα 200 με 24:75.

Μπράβο Βεατρίκη, Μπράβο κ. Τοσίδη Λάζαρε, συνεχίστε να μας φέρνετε κύπελλα για να τρώμε “Πίτσες” κερασμένες από τον Αντιπρόεδρο (κ. Σαμουήλ Ντούγκου) και ας γυρνάμε πίσω με τα αυτοκίνητα “υπέρβαροι” από το βάρος των κυπέλλων. Ευχαριστούμε για το κέρασμα κ. Αντιπρόεδρε του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!

 

 

ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

Πολύ καλά τα πήγε στα 100 μέτρα. Με 11:28 πέρασε στις δύο τελικές σειρές. Έτρεξε στην καλή σειρά όπου κυνήγησε ένα καλό ρεκόρ το οποίο όμως δεν ήρθε αφού στα τελευταία μέτρα παράτησε την κούρσα. Λάθος κούκλε! Στον τελικό Κατατάχτηκε 9ος με 11:35.
(Φωτογραφίες από τα 100μ. και το Μήκος έχουμε στο IPAD, που θα τις κατεβάσουμε αργότερα).

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ:

Το ότι αγωνίστηκε σε «τεχνικό» αγώνισμα (το άλμα σε μήκος), που εκτός από τα προσόντα απαιτεί και ακρίβεια στη φορά, είναι η αιτία που ο Βασίλης γύρισε από το Π.Π. χωρίς ένα μετάλλιο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βασίλης είναι πολύπλευρο ταλέντο αφού διακρίνεται στους δρόμους 100, 200 αλλά και 400 και στα άλματα Μήκος και ύψος.

Επέλεξε το άλμα σε Μήκος όπου έχει ρεκόρ 7.19 και σίγουρα μπορούσε να γυρίσει με ένα μετάλλιο στο λαιμό του, αλλά με δύο άκυρα άλματα και ένα με πάτημα 30 εκ. πίσω από τη γραμμή απογείωσης, δεν κατάφερε να είναι στους 12 του τελικού.

Με 6.50 ήταν 13ος,  θέση που δεν του επέτρεψε  να αγωνιστεί στον Τελικό.
Μπορεί να στεναχωρήθηκε από αυτή την «αποτυχία» αλλά είναι στο χέρι του να την μετατρέψει σε «ευκαιρία» για πιο σοβαρή δουλειά, που θα τον οδηγήσει στην επίδοση που είναι ικανός να πετύχει.

Κούκλε! Μπορείς, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη πιο σκληρά και να μετατρέψεις τα αδύνατα σημεία σου – σε δυνατά. Τότε όλοι οι κρίκοι της «αλυσίδας σου» σε ένα άλμα, θα είναι εξ ίσου δυνατοί και θα έρθει το αποτέλεσμα για το οποίο έχεις γεννηθεί.

Υπομονή και επιμονή στην προσπάθεια, για να φέρεις τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε ότι μπορείς. Εμείς πιστεύουμε σε εσένα, το περιμένουμε και εσύ είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μας τα χαρίσεις.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΕΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ – ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

Βάλαμε δύσκολα στον Παναγιώτη αλλά και στη Μαρία αφού τους ζητήσαμε να δοκιμάσουν στο άλμα επί κοντώ με όρια υψηλότερα από τις επιδόσεις τους. Θέλαμε να τους επιβραβεύσουμε για τη συνέπεια τους στις προπονήσεις και να τους δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τα συναισθήματα που εμπεριέχονται  στη συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Γνωρίζαμε ότι βάζουμε δύσκολα στη Μαρία (2006) και τον Παναγιώτη (2007), αφού τα αρχικά ύψη προορίζονταν για αθλητές του 2004 και 2005, κατά 2 και 3 χρόνια μεγαλύτερους, αντίστοιχα.

Τόσο η Μαρία όσο και ο Παναγιώτης αγωνίστηκαν στον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν το αρχικό ύψος (που ήταν 3.00 μ. για τη Μαρία και 3.80 για τον Παναγιώτη) και έτσι δεν κατατάχθηκαν.

Ο κ. Φώτης Κατσίκας με τον “Δάσκαλο των Δασκάλων” κ. Στάθη Φαφούτη
Λούης Τσάτουμας, κάτοχος του Παν. ρεκόρ στο Μήκος με 8.66.

Το σίγουρο είναι ότι «Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κατσίκας (Διοικητικός), Τοσίδης, Βαλσαμίδης, Ευαγγέλου (προπονητές) και Ντούγκου, Κυριακίδη και Γκέκας (αθλητές), ζήσαμε αγωνιστικές καταστάσεις με «τα πάνω  τους και τα κάτω τους» αλλά και υπέροχες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

 

print

Written by