Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ  – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL

Με όσες δυνάμεις διαθέτει η «Οικογένεια του Στίβου που δραστηριοποιείται στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ», θέλουμε να βοηθήσουμε -όσο μας αναλογεί- (με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ), τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας  από την κακοκαιρία Daniel.

Όποιος θέλει να προσφέρει ας ενεργοποιηθεί και ας φέρει (δώσει στο παιδί του να φέρει) οτιδήποτε από τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης.

Εθελοντές από τον  «Μικρόκοσμο» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και άλλων συλλόγων, θα βρίσκονται στο πόστο τους (Μπροστά από το Κυλικείο) στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο καθημερινά από τη Δευτέρα 25/9/23 μέχρι και την Παρασκευή 29/9/23 και από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 και θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης.

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
– Τρόφιμα μακράς διάρκειας,
– Νερά και ενεργειακά ποτά,
– Είδη υγιεινής,
– Μωρομάντιλα και πάνες,
– power banks,
– Φάρμακα και παυσίπονα. 

Τα κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες, χειμερινό ρουχισμό στρώματα ύπνου φουσκωτά, sleeping bags  (θα τα συγκεντρώσουμε αργότερα σε δεύτερη φάση, λόγω στενότητας χώρου, ΟΧΙ ΤΩΡΑ) ,

Τα συγκεντρωθέντα θα τα προωθήσουμε στους πληγέντες.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να προσέλθουν σήμερα Πέμπτη (21.9.23 και αύριο Παρασκευή 22.9.23 από τις 18:00 μέχρι τις  20:00 (στο τραπεζάκι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ) για το συντονισμό της επιτροπής υποδοχής και συγκέντρωσης των ειδών, που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Κάθε βοήθεια είναι δεκτή: Από προσωπική παρουσία το δίωρο (18:00-20:00), τη δημιουργία ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ πανό για το χώρο συγκέντρωσης, τη μεταφορά των συγκεντρωθέντων, κ.α.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Όποιος έχει λίγο χρόνο ας τον διαθέσει για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την ελάχιστη βοήθεια προς τους «αδελφούς μας» της Θεσσαλίας.

Τηλ. Επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα 6932626625 Κατσίκας Φώτιος, Πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by