ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.9.23 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Υποσχεθήκαμε να κάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε «ανθρωπιστική βοήθεια» για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Τηρήσαμε την υπόσχεση μας και καθημερινά από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 βρισκόμαστε στο χώρο μπροστά από το κυλικείο του Καυτανζογλείου όπου συγκεντρώνουμε το οτιδήποτε από όποιον επιθυμεί να βοηθήσει και είναι πολλοί. Ευχαριστούμε τόσο το προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που κοινοποίησε την πρότασή μας στους συλλόγους, αρκετοί από τους οποίους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όσο και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου που ανταποκρίθηκε (μέσω του κ. Γιαννούλη) και προσέφερε τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς.

Αύριο Παρασκευή 29.9.23 θα είναι η τελευταία ημέρα, που το καροτσάκι με τα τρόφιμα μακράς διάρκειας …. θα βρίσκεται στο χώρο μπροστά από το κυλικείο.

Όποιος έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση θα πρέπει να το κάνει πράξη στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλιώς θα μείνει με το ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα – το ξεχνούσα!

Τα συγκεντρωθέντα θα προωθηθούν στον προορισμό τους, μέσω οργανώσεων που δραστηριοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σαφώς και θα αναφέρουμε στη σελίδα μας σε ποιους παραδώσαμε τα συγκεντρωθέντα.

Ευχαριστούμε όσους το θυμήθηκαν και έδωσαν στο παιδί τους το σακουλάκι τους με την προσφορά τους, αλλά και όσους ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δεν πειράζει, όποιος θέλει μπορεί να τα προωθήσει μέσω άλλων φορέων, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πολλοί Φορείς που ενδιαφέρονται και συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους τους.

print

Written by