Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Νίκανδρου Στυλιανού, του υπέροχου ανθρώπου αλλά και καταπληκτικού αθλητή του επί κοντώ, να παρουσιάσουμε το «παίζω επί κοντώ» ακόμη και χωρίς τα κατάλληλα όργανα.

Με τα υπέροχα παιδιά του στίβου του συλλόγου «Πάφος» (των αθλητών του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου), ζήσαμε ένα υπέροχο απόγευμα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και τα παιδιά πέρασαν υπέροχα και (οι «όμορφες» αλλά και οι «ψηλές»)!

Μολονότι το στάδιο δεν διαθέτει στρώμα του άλματος επί κοντώ (είναι μεγάλη παράλειψη να έχετε προπονητή έναν ΝΙΚΑΝΔΡΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ για να διδάξει στα παιδιά σας το άλμα επί κοντώ και να μην του παρέχετε τα απαραίτητα όργανα!!!

Κύριοι της ΚΟΕΑΣ, του συλλόγου ΠΑΦΟΣ, αλλά και της Πολιτείας της Πάφου, θα είναι μεγάλη παράλειψη και αδιαφορία, αν δεν φροντίσετε να εφοδιάσετε το Στάδιο της Πάφου (που φέρει το όνομα «Στέλιος Κυριακίδης») με ένα στρώμα επί κοντώ.

Δώστε την ευκαιρία και στον προπονητή του επί κοντώ κ. Νίκανδρο Στυλιανού (με 20 χρόνια συμμετοχής με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου στο αγώνισμα και επίδοση 5.62) να διδάξει τα όσα έμαθε από την ενασχόλησή του με το άλμα επί κοντώ.

Υπάρχουν στο γκρουπ στίβου του συλλόγου «Πάφος» παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που μπορούν με την καθοδήγηση του προπονητή τους -Νίκανδρου Στυλιανού- να διακριθούν και σε αυτό το δύσκολο αλλά και τόσο εντυπωσιακό αγώνισμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην Πάφο θα κάνετε τη σωστή κίνηση -να «εκμεταλλευτείτε» τον κ. Νίκανδρο Στυλιανού, που με τόση όρεξη επιθυμεί το καλύτερο για τους αθλητές του.

Μπράβο Νίκανδρε,
σπείρε το σπόρο του επί κοντώ και αν -μέχρι να ξεπροβάλλουν τα βλαστάρια από τη Γη- δεν σας φέρουν στρώμα του επί κοντώ, τότε κανείς (ΚΟΕΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΦΟΥ, ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ), δεν θα μπορεί να ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι φροντίζει για το καλό των παιδιών της Περιοχής της Πάφου.

Οι φωτογραφίες από το ευχάριστο απόγευμα με τα παιδιά ΣΤΙΒΟΥ του συλλόγου «Πάφος» της ΠΑΦΟΥ, τα οποία προπονεί και ο Νίκανδρος Στυλιανού.

print

Written by