ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. – Ο κ. ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που εκλέχτηκε στις 19 Μαρτίου του 2023 ανασυγκροτήθηκε σε ΣΩΜΑ στις 30.10.23 μετά από την παραίτηση του Αντιπροέδρου κ. Σαμουήλ Ντούγκου.

Στη φωτογραφία (από Αριστερά):
ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤ., ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ ΣΩΤ., ΕΔΙΠΠΙΔΗ-ΣΠΗΛΙΟΥ ΧΡ., ΠΑΣΣΑΣ ΕΜ., ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΣΑΜ., ΚΑΤΣΙΚΑΣ Φ., ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚ., ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ-ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑΝ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑ., ΣΠΗΛΙΟΣ ΔΗΜ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Σαμουήλ Ντούγκου καθώς και την κ. Μανιού Αικατερίνη για την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο.

Τη θέση του Αντιπροέδρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανέλαβε ο κ. Δούναβης Κωνσταντίνος, ο οποίος παραμένει ενεργός στο σύλλογο, βοηθώντας για πολλά χρόνια μολονότι οι κούκλες του Ναταλία και Μυρτώ ασχολούνται πλέον με τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο.

Τη θέση του Εφόρου (Α) και του υπευθύνου των Δημοσίων Σχέσεων – Τύπου και ενημέρωσης, αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Σπήλιος.

Κάθε σύλλογος έχει την ανάγκη τέτοιων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται διοικητικά για να βοηθήσουν τη λειτουργία του συλλόγου, στην αγκαλιά του οποίου μεγαλώνουν τα παιδιά τους, αλλά και δεν σταματούν όταν αυτά πάρουν το δρόμο τους.

Τι πιο τρανή απόδειξη ότι είναι εδώ για το καλό όλων των παιδιών, του δικού σου και του φίλου σου, όχι μόνον των δικών τους.

Κάποιοι γονείς  βρίσκουν ζεστές αγκαλιές για τα παιδιά τους γιατί κάποιοι άλλοι φροντίζουν για αυτές. Δεν είναι υποχρέωσή τους, δεν είναι κάτι που κάνουν μόνο για τα παιδιά τους, δεν είναι κάτι που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν δεν είναι κάτι για το οποίο αμείβονται.

Ε! όλους αυτούς τους εθελοντές “σκαφτιάδες” που αφιερώνουν το χρόνο τους για το καλό των παιδιών όλου του κόσμου, αν μη τι άλλο θα πρέπει να τους το αναγνωρίζουμε και κάπου κάπου να τους λέμε και ένα ευχαριστώ, όχι γιατί το θέλουν αλλά για την τάξη των πραγμάτων.

Υπάρχουν και άλλα πολλά παραδείγματα ανθρώπων που προσφέρουν στον σύλλογό μας για πολλά χρόνια, αλλά σήμερα ασχοληθήκαμε μόνο με τις δύο θέσεις που τροποποιήθηκαν στο Δ.Σ.

Τι να πρωτοπούμε για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που όλοι τους προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα διοικητικά του συλλόγου για πολλά χρόνια. Όλοι αυτοί οι γονείς και κηδεμόνες που είναι στο Δ.Σ. έρχονται σε δύσκολη θέση και “δοκιμάζονται” όταν πρέπει να αποφασίσουν για “ατυχή θέματα” που αφορούν στο σύλλογο. Είναι στο κέντρο λήψης των  αποφάσεων και όταν αποφασίζουν, πάντα με γνώμονα το σωστό και το δίκαιο, έχουν τη συνείδησή τους ήσυχη ότι έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους κατά καιρούς διατέλεσαν μέλη των Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και τους παρόντες, οι οποίοι μεταφέρουν τη σκυτάλη στους επόμενους, με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ  ΣΕ ΣΩΜΑ

ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2023-2025

Οι εκλεγέντες  στο Δ.Σ. στις 19.03.2023, ανασυγκροτήθηκαν σε Σώμα στις  30.10.2023 ως εξής:

Α/Α ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
4. ΕΙΔΙΚ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ & ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
5. ΤΑΜΙΑΣ  & ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΣΣΑΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
6. ΥΠ. ΔΗΜ. ΣΧ. ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΦΟΡΟΣ (Α) ΣΠΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ & ΥΠ.  ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
8. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  & ΕΦΟΡΟΣ  (Γ) ΕΔΙΠΠΙΔΗ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ
9. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΥΠ. ΥΛΙΚΟΥ & ΧΩΡΩΝ  ΛΕΙΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
print

Written by