Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΩΝ 60 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ – ΤΑ Ι.Χ – ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Με μικρές μετακινήσεις, κυρίως των παιδιών που το ζήτησαν για να ταξιδέψουν μαζί με τους φίλους τους, η ΤΕΛΙΚΗ σύνθεση του Λεωφορείου είναι η ακόλουθη.

Με το Λεωφορείο ταξιδεύουν 59 άτομα. (Την 60η θέση τη δικαιούται ο κ. Ισμαήλ Σονάυ, θα δούμε αν τα καταφέρει να είναι μαζί μας, εμείς το θέλουμε πολύ!).

Τα Ι.Χ. θα κινηθούν κατά βούληση, με την προϋπόθεση να είναι τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων στο Στάδιο, εφόσον έχουν μαζί τους και αθλητές. Οι γονείς που θα ταξιδέψουν χωρίς παιδιά (τυχεροί) έρχονται ακόμη και την ώρα του αγώνα, όχι από το ζέσταμα. Το πρόγραμμα υπάρχει στην προκήρυξη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ Ι.Χ.

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  Τα αγωνίσματα θα τα προσθέσουν οι προπονητές.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσοχή: Μετά από συνεννόηση, μπορούν να γίνουν αμοιβαίες αλλαγές εφόσον το επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι. Κενές θέσεις στο Λεωφορείο δεν υπάρχουν.

Αν, δημιουργηθούν θέσεις, για τον οποιοδήποτε λόγο στο Λεωφορείο, σειρά έχουν όσοι εθελοντικά έδωσαν τη θέση τους σε άτομα που ήθελαν μόνο Λεωφορείο.

Η ενημέρωση των 110 ατόμων γίνεται από τη σελίδα μας www.asrigas.gr μην περιμένετε να ενημερωθείτε από το κινητό των προπονητών μας!

ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  θα υπάρχει, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ της αναχώρησης, και 3ο  Ενημερωτικό που θα έχει πληροφορίες για όλα, από το φαγητό (πού , πώς, τι τρώμε) μέχρι το οτιδήποτε θεωρηθεί αναγκαίο να το γνωρίζετε.

print

Written by