Του ανταποκριτή μας!  κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

Σημ. Τέτοια ώρα! και μετά από όσα έγιναν και γίνονται (με την εκδρομή), όταν έχεις τέτοιον ανταποκριτή, το καλύτερο είναι να σωπαίνεις. Ε! αυτό κάνω και εγώ και παραθέτω αυτούσιο το ε-μαιλ της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

«Κύριε Φώτη,

Σας γράφω δυο λόγια για τον αγώνα.

Ήταν δύσκολο που έπεσαν όλα μαζί (με Βελβεντό και κάτι τρεχάματα που έχω κι εγώ στο σπίτι και στο σχολείο αυτές τις μέρες) αλλά δόξα τω Θεώ το team είναι πολύ δυνατό και όλα πήγαν υπέροχα!!!

Προσωπικές ευχαριστίες και στον Μανώλη και στην Κωνσταντίνα που πριν προλάβω να το ζητήσω τρέχουν να συμπληρώσουν τα δικά μου κενά.

Στα του αγώνα με την πολύτιμη βοήθεια

1)      Της καλής φίλης Βάσως Τακαρίδου, γυμνάστριας που ήρθε από νωρίς για να βοηθήσει αμέσως μόλις της το ζητήσαμε (αλλά και για να θαυμάσει όλα τα φοβερά Καρακατσανάκια!)

2)      Του Αναστάση, φοιτητή του Πολυτεχνείου που μας τον έφερε η Κωνσταντίνα και ομολογουμένως μας εντυπωσίασε με την προθυμία, την ευστροφία και την ευγένειά του.

Καταφέραμε να φτιάξουμε τέσσερις ομάδες κάτι που αποδείχθηκε τελικά επιτακτικό καθώς οι συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη!! Σχεδόν 70 παιδιά που αγωνίστηκαν και πάρα πολλοί γονείς που γέμισαν την «κερκίδα».

Στη γραμματεία ο πάντα ετοιμοπόλεμος  Αντιπρόεδρος κ.Δούναβης! Ο πιο έμπειρος γραμματέας της διοργάνωσης μετά από πολυάριθμες συμμετοχές του σε γραμματεία Kids’ Athletics μας έβγαλε και πάλι ασπροπρόσωπους!

Πολύτιμος βοηθός του ο Γιώργος Τσατίρης (μπαμπάς των αθλητριών μας Μαριάνθης και Κατερίνας και αδελφός του υπερπολύτεκνου Μανώλη).

Κι άλλοι γονείς σήκωσαν τα μανίκια για να βάλουν ένα χεράκι (ο συνήθης ύποπτος Σταύρος Καρματζόγλου, ο Δελληγιωργάκης Δημήτρης, ο Αλιαπούλιος Παναγιώτης, κ.α. τους οποίους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ)

Τα αποτελέσματα:

Στην Κατηγορία των «Αχώνευτων» (Μικροί) νικητές ήταν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

Στην Κατηγορία «Τσακάλια» (Μεγάλοι) νικητές ήταν οι ΜΠΛΕ.

Οι αθλητές μας, οι γονείς αλλά και εμείς, καταευχαριστηθήκαμε τον αγώνα και δηλώνουμε πλέον έτοιμοι για τους πολυαναμενόμενους «αγώνες φιλίας» στο Βελβεντό.

Σε λίγο σας στέλνω και φωτογραφίες.

Καλό βράδυ κύριε Φώτη.
Ευχαριστούμε για όλα!
Σοφία»

print

Written by