108 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 12.11.23 – 60 ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ 48 ΜΕ Ι.Χ. 

Στα 108 άτομα έφτασε η «αποστολή» που θα επισκεφτεί το Βελβνεντό για να το γνωρίσει αλλά και για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συναντήσουν τα παιδιά του Βελβεντού να γνωριστούν, να κάνουν Φίλους  και να συναγωνιστούν στα διάφορα αγωνίσματα που θα επιλέξουν με τη βοήθεια των προπονητών τους.

Τελικά θα χρησιμοποιηθεί ένα (1) Λεωφορείο 60 θέσεων και οι υπόλοιποι 49 θα ταξιδέψουμε  με τα Ι.Χ. μας, στο δικό μας ρυθμό.

Τηρήσαμε τα όσα μέρες τώρα γράφουμε και έχοντας τη βοήθεια από καλούς φίλους που μας είπαν  «θέλουμε να πάμε με το Λεωφορείο αλλά αν χρειαστούν οι θέσεις πάμε και με το Ι.Χ. μας», καταφέραμε να βάλουμε σε μια σειρά όσους δήλωσαν ότι επιθυμούν να ταξιδέψουν με το Λεωφορείο.

Θα επικοινωνήσουμε αύριο με τις τελευταίες οικογένειες, που δήλωσαν αλλά δεν πλήρωσαν προκαταβολή και θα οριστικοποιήσουμε τις θέσεις του Λεωφορείου.

Με τα νέα δεδομένα, τα εισιτήριο των ενηλίκων παραμένει 12 ευρώ ενώ  7 ευρώ γίνεται το εισιτήριο των ανηλίκων και δωρεάν οι κάτω των 5 ετών (με θέση) και οι προπονητές μας.

Τρίτη μετά το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η λίστα όσων εξασφάλισαν θέσεις με το Λεωφορείο.

Εάν στις επόμενες ημέρες παρουσιαστούν αποχωρήσεις, τότε για τις  θέσεις που θα δημιουργηθούν προτεραιότητα έχουν  όσοι εθελοντικά τις παραχώρησαν σε άλλους.

Ευχαριστούμε για τη συνέπεια και τη συνεργασία τω γονέων και κηδεμόνων των παιδιών μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε ωραία και η εκδρομή αυτή να μας μείνει αξέχαστη.

Όσοι θέλουν μπορούν να μας ακολουθήσουν στην εκδρομή έστω και την τελευταία στιγμή, εφόσον ταξιδέψουν με δικό τους μέσο.
Απλά αν θα έχετε και παιδιά μαζί σας ενημερώστε μας να τα δηλώσουμε για να μπορούν να διεκδικήσουν τα μετάλλια των αγώνων, που θα είναι πολλά.

print

Written by