ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Πρωταρχικής σημασίας για να νοιώσουμε όλοι μικροί και μεγάλοι το κλίμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ είναι η προσέλευση όλων. Γονείς και κηδεμόνες φέρτε τα παιδιά σας φέρτε και παππούδες γιαγιάδες  θείες και θείους, φέρτε όλο το Σόι για να μην έχει παράπονο κανένας.
Μην ακούσω κανέναν κηδεμόνα  – «Ε! αφού δεν θα γίνει η προπόνηση, γιατί να πάμε» … θα είναι ότι πιο ακραίο μπορεί να ακούσει κάποιος παραμονές Χριστουγέννων!

Η ανταλλαγή Δώρων, κατά προτίμηση unisex (ώστε η τυχαία επιλογή να μην έχει ως αποτέλεσμα δωράκι για κορίτσι να πέσει σε αγόρι ή το αντίστροφο), είναι από τις πιο όμορφες στιγμές της γιορτής. Στα μάτια των παιδιών -κυρίως των μικρών- το ότι θα πάρουν δωράκι από τα χέρια του ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ είναι σταθμός για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Η πρόσκληση αλλά και υπενθύμιση για την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ (κυρίως για τα μικρά που την ευθύνη την επωμίζονται όπως πάντα οι γονείς), θα σταλεί από τους προπονητές στα γκρουπ των Ακαδημιών και μέσω Viber. Είναι σημαντικό το κάθε παιδάκι  ακόμη και τα μικρά αδελφάκια που θα είναι στη γιορτή να πάρει το δωράκι του. Αν έρθουν παιδάκια χωρίς να φέρουν δωράκι ίσως να μη φτάσουν για όλους και αυτό θα είναι “καταστροφή”. Βέβαια πάντα οι διοργανωτές αγοράζουν μερικά δωράκια παραπάνω –μην ξεχαστεί κανένας γονιός- αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσα «παιδάκια» – γονείς θα ξεχάσουν να φέρουν δωράκι.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή γιορτή η απουσία των μεγάλων αθλητών ήταν παραπάνω από αισθητή. Η ευθύνη βαρύνει τους προπονητές τους και ευελπιστούμε να μην ξαναγίνει.  Θα πρέπει οι προπονητές να κάνουν μια ΣΟΒΑΡΗ προσπάθεια να φέρουν και τα μεγάλα παιδιά στη γιορτή ανακοινώνοντας:
ΙΣΩΣ  – ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
Αν το πάρουν ζεστά οι προπονητές και ενεργοποιήσουν τα παιδιά τους σίγουρα θα έχουν επιτυχία. Κούκλες/οι θα μετρήσω κεφάλια και ανάλογα με το ποσοστό (%)  παρουσίας των αθλητών σας, θα είναι και «το δωράκι σας» ή «οι κάμψεις σας»! για όσους δεν γυμνάζονται.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.
Θα γίνει και η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων μεταξύ των προπονητών και όσων μελών του Δ.Σ. επιθυμούν. Όποιος φέρει δωράκι υποχρεωτικά παίρνει και αυτός δωράκι (όποιο του τύχει).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
Είναι μεγάλη ΤΙΜΗ η επιλογή, αλλά και μεγάλη ΠΡΟΣΦΟΡΑ στη γιορτή η αποδοχή του ρόλου του ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ.
Οι διοργανωτές ήδη επέλεξαν τον ιδανικό για το ρόλο του ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ, απομένει η πρόταση και η αποδοχή από τον υποψήφιο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ της εκδήλωσης. Κρατάμε μυστικό τον Αϊ-Βασίλη του 2023 γιατί θα έρθει ειδικά για τη γιορτή από -πολύ μακριά- ποτέ δεν ξέρεις, με αυτούς τους τάρανδους και τα έλκηθρα, τι μπορεί να συμβεί!

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ «ΧΕΡΑΚΙΑ» ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
Έπεσε η πρόταση και έγινε αμέσως δεκτή. Θα μπορούσαν να ετοιμαστούν «χειροποίητα κεράσματα» από εθελοντές μαμάδες ή και γιαγιάδες …  μπορούν να βοηθήσουν μπαμπάδες και παππούδες!
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι διοργανωτές θα έχουν ένα στάνταρ κέρασμα αλλά η προσφορά των χειροποίητων γλυκών (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.α.) από τους γονείς και κηδεμόνες πάντα κάνει τη διαφορά.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Τελευταία προπόνηση του 2023 για τις Ακαδημίες θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου;
Επανεκκίνηση των προπονήσεων, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
Οι προπονήσεις των προ-αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων καθορίζονται σε συνεννόηση των προπονητών με τους αθλητές τους (με ενημέρωση του Τεχνικού Διευθυντή).
Το πρόγραμμα των προπονήσεων ενδιάμεσα στις Αργίες, με τους διαθέσιμους εκ περιτροπής προπονητές ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ (πριν και μετά την πρωτοχρονιά), θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας πριν ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

print

Written by