ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 20/12/2023 – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς την παρουσία όλων των αθλητών αλλά και των γονέων και κηδεμόνων, τουλάχιστον των μικρών αθλητών, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ: όλοι όσοι θα χαρούν με τη χαρά των παιδιών μας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12/2023, ΩΡΑ 19:00 – 20:30

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 18:30-18:50, 19:05  ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ (ελάτε λίγο νωρίς, να παρκάρετε και να βρείτε την αίθουσα (είναι στο Ισόγειο).

5 ΛΕΠΤΑ … ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

 

ΤΟΠΟΣ: 

Το ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Βασιλέως Γεωργίου 1), ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (Ισόγειο).

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ). Κατά προτίμηση να είναι unisex, αν όμως είναι Δώρο για αγόρι ή Δώρο για κορίτσι παρακαλούμε να το δηλώσετε στους υπευθύνους της συλλογής των Δώρων για να δοθεί ανάλογα σε αγόρι ή σε κορίτσι.

ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΩ:
Είτε στη γύρω περιοχή, είτε στο υπόγειο Παρκινγκ του Δημαρχιακού μεγάρου (επί πληρωμή). Υπάρχουν δύο (2) είσοδοι για το υπόγειο παρκινγκ, είτε από την Γ Σεπτεμβρίου (Βόρεια είσοδος) είτε από το στενό παράλληλο με την Γ Σεπτεμβρίου πριν από το κτήριο όπως έρχεσαι από την Β. ΟΛΓΑΣ/Β ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Νότια είσοδος).

Ο τιμοκατάλογος του παρκινγκ στο Δημαρχιακό μέγαρο φαίνεται στη διπλανή φωτογραφία. [Εστάλη ε-μαιλ για πιθανή έκπτωση! αν έχουμε απάντηση θα σας ενημερώσω).
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: “Δυστυχως αυτο το διαστημα ειμαστε πληρεις και δεν μπορουμε να κανουμε καποιο πακετο προσφορας. πιθανον να βρειτε αυτες τις ωρες χώρο σε μας αλλα ειναι κατι που δεν μπορω να εγγυηθω.”  Ρεζουμέ … δεν υπάρχει έκπτωση και όποιος προλάβει!

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑ:
Θα υπάρχει μπουφές με τα παραδοσιακά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ γλυκά ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.
Κάθε προσφορά σε χειροποίητα γλυκά ΔΕΚΤΗ.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2024:
Στο τέλος της γιορτής μπορείτε να προμηθευτείτε ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024, που τιμάται [5 ευρώ /τα δύο (2)]

print

Written by