ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ 30.03.24 – ΚΑΙ ΟΙ 11 ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ……

Μέχρι τότε χαρείτε τις φωτογραφίες από τους 11 κούκλους και κούκλες που αγωνίστηκαν στο 1ο Τρίαθλο το Δρομικό (από τα 3 που θα γίνουν) μένει το Αλτικό και Ριπτικό.

Ο στόχος των Τριάθλων είναι να υποχρεώσει τα παιδιά να περάσουν από όλα τα αγωνίσματα Δρόμοι, Άλματα, Ρίψεις, χωρίς ιδιαίτερες προπονήσεις, έτσι ώστε το κάθε παιδί να δει σε ποιο αγώνισμα τα καταφέρνει καλύτερα με βάση τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Αργότερα θα επιλέξει ομάδα αγωνισμάτων και σταδιακά θα καταλήξει σε ένα ή δύο αγωνίσματα στα οποία θα εξειδικευτεί. Μέχρι τότε συμμετέχουμε σε όλα τα αγωνίσματα, αποκτούμε εμπειρίες μαθαίνουμε σε γενικές γραμμές τις τεχνικές των αγωνισμάτων και το κυριότερο απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας, δενόμαστε με τους συναθλητές μας, κάνουμε φίλους, μαθαίνουμε να τηρούμε κανόνες και να αγωνιζόμαστε ακολουθώντας το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μπράβο σε όσους αγωνίστηκαν, όσοι δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να ετοιμάζονται για το επόμενο Τρίαθλο, τα επόμενα τρία διαφορετικά αγωνίσματα.

Συγχαρητήρια σε όσους έκαναν έστω και 1 εκ. ρεκόρ σε κάποιο από τα αγωνίσματα. Συγχαρητήρια στις προπονήτριες και προπονητές, που κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τόσο καλά δεμένο σύνολο, μια αγαπημένη παρέα από φίλους και φίλες, που ο ένας βοηθάει τον άλλο και όλοι μαζί ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γ’ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Παρακαλούμε να διορθωθούν πιθανά λάθη μέχρι την Παρασκευή 5-4-24 στο τηλέφωνο 6977419179
Φρειδερίκος Κωνσταντίνος, Έφορος Συνθέτων Αγωνισμάτων.

print

Written by