ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Α/Γ) – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η παρουσία των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «αισθητή» σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Το Αρχαίο ρητό : «Ουκ εν τω πολλώ το εύ αλλά εν τω εύ το πολύ» (το καλό δεν βρίσκεται μέσα στο πολύ, αλλά το πολύ μέσα στο καλό) νομίζουμε ότι μας αντιπροσωπεύει.

Λίγοι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο (Α/Γ) αλλά και πάλι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν πέρασε απαρατήρητος. Όλοι οι αθλητές μας βαθμολογήθηκαν.

Τα «παλικάρια μας»  Μανώλης Κνήτης  και Παπανικολάου Αθανάσιος  αγωνίστηκαν στο Μήκος και το Τριπλούν αντίστοιχα και με 6.75 και 14.28 βαθμολογήθηκαν για το σύλλογο.  

Πολύ καλά τα πήγε και η μοναδική εκπρόσωπος των κοριτσιών, η Δήμητρα Σολομωνίδου η οποία αγωνίστηκε στο επί κοντώ και όχι μόνον κατάφερε να περάσει στον τελικό (με 3.40) αλλά στον τελικό (πάλι με 3.40) κατάφερε να κερδίσει αθλήτριες με καλύτερα ρεκόρ από την ίδια. Το ότι της ξέφυγε ένα ρεκόρ μεγαλύτερο από το 3.40 δεν είναι και τόσο σοβαρό αφού το ρεκοράκι θα το κάνει … μεθαύριο 24.7.13 που θα αγωνιστεί (μαζί με τον Τριανταφύλλου Γεώργιο) στη Θήβα!

Ο  τέταρτος της παρέας Νίκανδρος Στυλιανού ήταν και πάλι υπέροχος για το σύλλογο (προσέφερε 10 βαθμούς αφού ήταν 3ος), όμως και πάλι αδίκησε τον εαυτό του. Αν και πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου οι βαθμοί για το σύλλογο έχουν τον πρώτο λόγο, ο Νίκανδρος ξεκίνησε τον αγώνα από το 5.25 (τόσο σίγουρος ήταν ο ίδιος αλλά και τόση σιγουριά ενέπνευσε στον προπονητή του στα δοκιμαστικά). [Θυμηθείτε ότι στη Mersinδεν πέρασε το αρχικό ύψος που ήταν μόνο 5.10!] Αυτό είναι το επί κοντώ, κάποιες φορές χωρίς να το καταλάβεις ακυρώνεσαι πριν καλά καλά αρχίσεις.
Πέρασε το 5.25 με την πρώτη και το 5.35 με τη δεύτερη, με υπέροχα άλματα. Δεν επιχείρησε στο 5.40 αλλά τοποθέτησε τον πήχη στο 5.45 (το οποίο θα ήταν ατομικό ρεκόρ -αν το περνούσε). Τα άλματά του ήταν ψηλά αλλά, μικρά λάθη στη φορά του, δεν του επέτρεψαν να περάσει τον πήχη. Με το 5.35 κατέλαβε την Τρίτη θέση πίσω από τον Φιλιππίδη Κ. και Λάσκαρη Π., που ήταν πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΝΤΩ (Α)

Ο  Θεοφάνης Μπέλος δεν αγωνίστηκε τελικά, λόγω του διαστρέμματος που «οικονόμησε» στο Άργος Ορεστικό, όπου και επέτυχε την καλύτερη επίδοσή του που είναι 5.10. Επίσης λόγω τραυματισμού, δεν αγωνίστηκαν η Θεοδώρα Κολοβού στο ύψος και ο Αλέξανδρος -Κωνσταντίνος Καρεκλάς στο επί κοντώ.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κέρδισε ακόμη και τις εντυπώσεις της  κερκίδας. Λίγο με τη βοήθεια των απανταχού φίλων, λίγο με την  παρουσία των αθλητών και φίλων του συλλόγου και με κερασάκι στην τούρτα την παρουσία του ζεύγους  Δημήτρη και Βίκυς  Σαραντάρη.

Οι φωτογραφίες από το διήμερο των αγώνων στο ΟΑΚΑ όπου με αρχηγό αποστολής τον κ. Βλαδίμηρο Σολομωνίδη ζήσαμε έντονα το διήμερο των αγώνων. Στη φωτογραφία ΜΕ ΤΟΝ Νίκανδρο Στυλιανού ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) κ. Αντώνης Δράκος.

print

Written by