ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

«Oι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Μας αρέσει και το τηρούμε,  γιαυτό ξεκαθαρίζουμε τα σχετικά με την πληρωμή των 8 €, για το λεωφορείο.
Τελικά από τους 140 που θα ταξίδευαν με τα πούλμαν (για τον Α ή Β λόγο) ταξίδεψαν 128. Διαιρώντας τα 1050 € που δώσαμε στα τρία πούλμαν με τα 128 άτομα, τα 8 € δεν καλύπτουν τα έξοδα.
Με απόφαση των υπευθύνων της εκδρομής (Θεοφανίδης Θ., Μουρουδέλης Σ., Κατσίκας Φ.),  όσοι είχαν δηλώσει και είτε δεν ακολούθησαν την εκδρομή  χωρίς να ενημερώσουν, είτε ενημέρωσαν αλλά την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να πληρώσουν το αναλογούν ποσόν για τα λεωφορεία (τα 8 €).
Θα εξαιρεθούν και θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω:
1) Η οικογένεια του κ. Πασσά Εμμανουήλ, ο οποίος ήταν παρών στην αναχώρηση των πούλμαν αλλά για προληπτικούς λόγους υγείας του παιδιού του ταξίδεψε με το Ι.Χ. (24 €).
2) Από την οικογένεια ΑΤΛΑΣΗ  (που ενημέρωσε μεν αλλά αργά) θα δοθούν πίσω, τα 2 από τα 4 εισιτήρια (16 €).
Παρακαλούνται οι κ.κ. Πασσάς Εμμανουήλ και Ατλάση Θεοφανία, να ζητήσουν από τον κ. Κατσίκα  τα χρήματα που δικαιούνται (24 και 16 € αντίστοιχα).
Σημ.: Αν κάποιος από όσους  πλήρωσαν και δεν ήρθαν,  πιστεύει, ότι πρέπει να του δώσουμε τα εισιτήρια  πίσω…  δεν έχει παρά να μας τα ζητήσει και … θα του τα δώσουμε!

print

Written by