Ο MANU CHAO (ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό του Manu Chao με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ; Τη φανέλα αυτή την έχει από το 2000 περίπου και τον έχουμε δει να τη φοράει σε συναυλίες του σε όλες τις Ηπείρους αλλά και σε σημαντικές εκδηλώσεις του.
Με την ευκαιρία, πλησιάζουν οι μέρες που ο Manu Chao θα δώσει συναυλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014).  Ο υπογράφων κατάφερε να βρει 4 εισιτήρια των 16 € [φωτογραφία],  (όσο πάει και ακριβαίνουν!) και,  εφόσον βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα σκάσει μούρη στη συναυλία.
Πρέπει οι δύο υπεύθυνοι του ιματισμού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Κούτρας Ιωάννης και Καρματζόγλου Σταύρος (συνεπικουρούμενοι από όσους έχουν καλλιτεχνικό γούστο) να ετοιμάσουν μερικά νέα μπλουζάκια για το φανατικό φίλο του συλλόγου μας.
Ρε!  παιδιά γλυτώστε μας δεν αντέχουμε τόση προβολή! Σκεφτόμαστε να τον καλέσουμε να έρθει στο Χορό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά δεν το τολμάμε γιατί μετά θα μας γίνει τσιμπούρι, με το παραμικρό θα μας έρχεται. Σκεφτόμαστε να τον καλέσουμε στην κοπή της πίτας μας αλλά πού θα χωρέσουμε όλους αυτούς τους φανατικούς φίλους της μουσικής του; Ένα κάρο προβλήματα μας δημιουργεί και αυτός ο  manu chao (και εμείς ας πληρώνουμε 16 € εισιτήριο για να τον ακούσουμε)!

print

Written by