ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ – ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ Ε΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

 34      ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΓΙΑ ΤΑ Ε’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Όπως κάθε χρόνο, από τότε που μας άφησε ο «Δάσκαλος», όλοι όσοι Τον γνωρίσαμε και «πήραμε» από Αυτόν, Τιμούμε τη μνήμη του με κάθε τρόπο.
Τονίσαμε σε άσχετο χρόνο ότι όσο θα υπάρχει στήριξη και βοήθεια από τον καθένα μας οι αγώνες θα επαναλαμβάνονται με απώτερο στόχο να μαθαίνουν και οι νέες γενιές γιατί Τιμούμε τη μνήμη ανθρώπων όπως του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Ο κυριότερος λόγος που κάνουμε τους αγώνες είναι για να αναδείξουμε τα χαρίσματα και τον τρόπο συμπεριφοράς του Κ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, τα οποία τον ξεχώρισαν και έγιναν η αιτία να τον Τιμούμε.
Θέλουμε να φωτίσουμε το «σωστό δρόμο» στους μικρούς μας αθλητές που οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να τους δώσουμε ερεθίσματα για να συμπεριφέρονται κάποτε όπως και ο Δάσκαλος. Παραδείγματα προς μίμηση χρειάζονται τα παιδιά και όχι λόγια και ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ήταν και είναι ένα από τα πλέον φωτεινά παραδείγματα.
Όποιος φίλος επιθυμεί να βοηθήσει βάζοντας «πλάτη στα έξοδα των  αγώνων» μπορεί με κάθε τρόπο (με ένα τηλέφωνο, ε-μαιλ, ή δια ζώσης στους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, κ.ά.) να ενημερώσει ότι επιθυμεί να αθλοθετήσει κύπελλο (η τιμή του ορίστηκε στα 20 €).

Η λίστα των αθλοθετών, δεν θα περαστεί σε κανένα σάιτ ούτε θα φαίνονται οι αθλοθέτες (θα υπάρχει μόνον αριθμητική ενημέρωση των αθλοθετών). Το μόνο σημείο στο οποίο θα αναφερθούν οι αθλοθέτες ονομαστικά (εκτός και αν δηλώσουν ανώνυμος), θα είναι στο τετρασέλιδο πρόγραμμα των αγώνων που θα μοιραστεί την ημέρα των αγώνων στη σελίδα χορηγοί και αθλοθέτες.
Όποιος θέλει να βοηθήσει και με τη φυσική του παρουσία στα Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ,  παρακαλείται να έρθει σε επαφή με το διοργανωτή σύλλογο, για να αναλάβει το πόστο στο οποίο μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει.
Το να τιμούμε το ΔΑΣΚΑΛΟ είναι υπόθεση όλων όσοι τον γνώρισαν και όχι μόνο μερικών ανθρώπων κάποιου συλλόγου,  που μολονότι μερικοί από αυτούς  δεν είχαν καν την τύχη να τον γνωρίσουν, τον Τιμούν ανελλιπώς.
Στη φωτογραφία, μια φουρνιά από αθλητές του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ στο χώρο όπου δίδασκε αθλητισμό και ήθος. Στη δεύτερη με τον Βασίλη Παπαδημητρίου (από όπου και η φωτογραφία). Βασίλη σε ευχαριστούμε.

print

Written by