ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Κ-23 ΚΑΙ Α/Γ 8-9.8.2020

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΛΛΑ … ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για να μη λέτε ότι δεν σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των αγώνων, σας δίνουμε πλήρη αναφορά για τα επιτεύγματα των τριών αθλητών μας στην ΠΑΤΡΑ.

Ματέο Καμόλλι :
Αρχίζουμε από τον μικρότερο τον Ματέο, ο οποίος μετά το πατατράκ που έπαθε από τον Γιάννη Ντούρο στο Κ-20 πήγαινε για μεγάλα πράγματα. Βέβαια στον αγώνα πήραμε μικρό καλάθι και αρχίσαμε από το 4.00 αφού το 2ο ύψος ήταν το 4.40. Πέρασε το 4.00, πέρασε και το 4.40 αλλά δεν τα κατάφερε στο 4.60! Με αυτή την επίδοση ήταν 7ος στους Κ-23 και 10ος στους (Α).

Μαρκέλλα ΚΑΙ Θεοφάνης :
Η Μαρκέλλα αγωνίστηκε το Σάββατο.

Υποσχέθηκαν ότι θα «ανέβουν ψηλά» σε αυτό τον αγώνα. Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός τους -το έλεγε και ο Θεοφάνης- που το μετέφρασα … «αυτοί θα φτάσουν πιο ψηλά από όλους στην Ελλάδα».
Για να μην το κουράζουμε η Μαρκέλλα κάνει δύο υπέροχες προσπάθειες  αλλά ο πήχης πέφτει (ο άτιμος) και στην Τρίτη λυπήθηκε τους κριτές (να μην τον ξαναρίξει και τους κουράζει) περνάει από κάτω. ΑΚΥΡΗ η Μαρκέλλα στον Αγώνα.
Κυριακή, σειρά έχει ο Θεοφάνης.
Μαρκέλλα και Θεοφάνης είναι χρόνια μαζί, συναισθηματικά δεμένος ο Θεοφάνης, δεν το μπορεί, να την αφήσει μόνη τη Μαρκέλλα με τρεις άκυρες. Ορμάει στον αγώνα. Κάνει τρεις υπέροχες (άκυρες) προσπάθειες ο Θεοφάνης. (Στην Τρίτη πάνω από 20 εκ. πιο ψηλά από τον πήχη αλλά στο δρόμο για την επιστροφή ακουμπάει τον πήχη) … τρεις Άκυρες και ο Θεοφάνης! ο στόχος επετεύχθη, η Μαρκέλλα δεν είναι μόνη της.
– “Δεν μπορούσα να αφήσω μόνη τη Μαρκέλλα με 3 άκυρες, είμαστε κολλητάρια” … αποστομωτική η απάντηση του Θεοφάνη.
Βέβαια σκέφτεται και τον κολλητό του, τον “κ. Έφορο” στη Θεσσαλονίκη (που με τις άκυρες χάνει κάποιες μερίδες σε σουβλάκια!) αλλά είναι “φίλος” και ο Φίλος στη δύσκολη στιγμή φαίνεται.

Όλα καλά, στεναχωρηθήκαμε μεν αλλά, με το σκεπτικό ότι  και οι άκυρες είναι στον αγώνα, γρήγορα το ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε να αναπνέουμε … μέχρι και την επιστροφή μας που έγινε κάπου στις 03:00 της Δευτέρας.

Αποτελέσματα Πανελλήνιοι αγώνες ΑΓ 2020

Πάτρα 2020 ε.κ. Γ και Α

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Να όμως που αποδεικνύεται ότι το:  «αυτοί θα φτάσουν πιο ψηλά από όλους στην Ελλάδα» δεν ήταν τυχαίο, δεν ήταν λάθος, απλά αλλού είχαν το μυαλό τους την παραμονή των αγώνων όταν η αισιοδοξία τους με έκανε να το σκεφτώ.

Την επόμενη ημέρα, έφτασαν πράγματι πιο ψηλά από όλους στην Ελλάδα (ανέβηκαν στην  υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου)! Ε! πώς να μην έχεις εμπιστοσύνη στα όσα λένε οι αθλητές σου. Το καλό είναι ότι πήγαν και γύρισαν ασφαλείς και υγιείς και είδαν και τη θέα από το υψηλότερο σημείο της Ελλάδας, τι σημασία έχει που δεν ήταν το υψηλότερο σημείο του πήχη στο άλμα επί κοντώ.

Ευχόμαστε σε όλους να χαίρονται τον αθλητισμό και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι στη λέξη χαίρονται θα πρέπει να συμπεριλάβουν και τις Άκυρες και τις αποτυχίες,γιατί λάθη και άκυρες προσπάθειες στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή, δεν κάνει μόνον αυτός που δεν τολμάει να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο, για κάτι υψηλότερο.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ … 100  ΟΛΥΜΠΙΣΙΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Α! και για να μη ξεχνιόμαστε, πάρτε και οι δύο, εσείς  πού αγωνιστήκατε την Κυριακή από μία μερίδα (χορταστική) από «Ολυμπίσιες» γιατί ο κ. Σ….. μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία από κάτι που ξεχάσατε στον Αγωνιστικό χώρο! Τώρα, αν η Μαρκέλλα δεν μπορεί να αφήσει τους κολλητούς της μόνους  … πάρε και εσύ μια μερίδα «Ολυμπίσιες» καλό θα σου κάνει.

Να περνάτε καλά ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

  

print

Written by