ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ» & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Το Σάββατο 17.12.22 πριν από τον αγώνα επί κοντώ ΑΡΧΑΡΙΩΝ και ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ που θα γίνει για τους επικοντιστές του Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93 και ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα γίνει συγκέντρωση των προπονητών του επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να καθοριστεί ο τρόπος λειτουργίας των τμημάτων.

Με δεδομένο ότι υπάρχει μόνο ένα στρώμα στο κλειστό του Καυτανζογλείου, το οποίο χρησιμοποιούν και άλλοι σύλλογοι Θα χρησιμοποιηθούν όλες οι ημέρες για άλματα σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης  της αιθούσης.

 

Την Κυριακή θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών σε κάθε γκρουπ:

  1. ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ = Αθλητές με συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.
  2. ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ = Με συμμετοχή σε Διασυλλογικά πρωταθλήματα ή Νέοι με επίδοση (Κορίτσια πάνω από 2.40) και (Αγόρια πάνω από 2.80).
  3. ΑΡΧΑΡΙΟΙ = Αθλητές που έχουν αρχίσει το λύγισμα ή που εκτελούν μόνοι τους άλματα με μεταλλικό παλμό.
  4. ΦΥΤΩΡΙΟ = Αθλητές κάτω των 12 ετών που επελέγησαν για το επί κοντώ ή μεγαλύτεροι που ακόμη δεν εκτελούν μόνοι τους άλματα.
  • Αθλητής που αρχικά εντάχθηκε στο (Χ) γκρουπ  μπορεί να προωθηθεί στο επόμενο γκρουπ με εισήγηση του προπονητή του [ανάλογα με το βαθμό προόδου στο αγώνισμα και στα διάφορα τεστ (ταχύτητα, δύναμη, ειδικές ασκήσεις επί κοντώ και τεχνική του αγωνίσματος)].
  • Επίσης Την Κυριακή 18.12.22*  θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα λειτουργήσει από το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2023: Ημέρες αλμάτων για κάθε προπονητή, ημέρες ασκήσεων τεχνικής με κοντάρι και ημέρες βελτίωσης των φυσικών ικανοτήτων (ταχύτητα, αλτικότητα, δύναμη, κ.λ.π).

    * Δυστυχώς λόγω ασθένειας του υπευθύνου κ. Κοσμά Χατζιόπουλου η ανακοίνωση του προγράμματος … πάει πίσω. Θα ανακοινωθεί μόλις έχουμε την ανάλογη ενημέρωση.

print

Written by