ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (15.39 ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ Κ16)

Δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους  για το ρεκόρ του Θέμη Λαμπριανίδη στο Τετραπλούν με 15.39 (το προηγούμενο 14:00 μ.), τόσο ο προπονητής του κ. Βαλσαμίδης Νίκος, όσο και ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος όχι μόνο επειδή είναι  ο Γενικός Αρχηγός Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά γιατί είναι και ο κηδεμόνας του Θέμη.

Ο Θέμης με 15.39 ήταν πρώτος στο Τετραπλούν στους αγώνες της Α Εαρινής Αναπτυξιακής Συνάντησης Στίβου Κ16,  που έγινε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Από τις περιγραφές των συνοδών προπονητών κ. Χατζιόπουλου Κοσμά και κ. Βαλσαμίδη Νίκου γνωρίζουμε ότι :

«Ο Ορφέας Σονάυ αγωνίστηκε στα 1000μ Α.
Μπήκε στην κούρσα με ΠΟΛΥ ενθουσιασμό, έτρεξε ΠΟΛΥ γρήγορα πρώτα τα 600μ (είχε φύγει πάνω από 50μ μπροστά από τον 2ο και μετά, όπως ήταν λογικό, «έσκασε» και σταμάτησε τη προσπάθεια του. Παρόλα αυτά πρώτη φορά τον είδα «ψημένο» να μπει να κυνηγήσει τη πρωτιά και να μην είναι «σχεδόν αδιάφορος» και αυτό θεωρώ είναι πολύ καλό δείγμα. Αποκτά εμπειρίες ο Ορφέας και στους κατάλληλους αγώνες θα ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του.  Μιλήσαμε μετά τον αγώνα σχετικά,  θα του τα πει και ο προπονητής του (Λάζαρος Τοσίδης).»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αθλήτριες Πατρώνη Νεφέλη, Βούλγαρη Γεωργία και Κυριακίδη Αγγελική αγωνίστηκαν στα 80μ Κ, δεν τους είπαν επίδοση όταν τερμάτισαν όποτε περιμένουμε τα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Άλλη πηγή μας λέει:

“Ο Θέμης τα πήγε πολύ καλά.
Τα κορίτσια σε γενικές γραμμές μπορούσαν και λίγο καλύτερα αλλά η προσπάθεια τους ήταν αξιόλογη.
Ο Ορφέας στα 1000 έτρεξε πολύ έντονα στην αρχή με αποτέλεσμα να μπουκώσει και να σταματήσει.”

Μόλις πληροφορηθούμε τα αποτελέσματα από την ΕΑΣ θα τα περάσουμε ΕΔΩ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΕΑΡΙΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ16 (1) 18.3.23

Αποτελέσματα 4αθλων Κ16 Α & Κ

 

Αν θέλετε να μάθετε γιατί καθυστερούν τα αποτελέσματα και από δω και πέρα θα καθυστερούν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αν δεν γίνει “κάτι”, πατήστε ΕΔΩ.

print

Written by