2η ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Α/Γ & Κ20 (2023) – ΚΑΙ ΟΙ 17 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Με τη συμμετοχή 17 αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ διεξήχθη και η δεύτερη ημέρα του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Α/Γ & Κ20 του 2ου Ομίλου της Θεσσαλονίκης.

Στον 2ο Όμιλο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τους 36 συλλόγους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αλλά και σύλλογοι της Πιερίας και Ημαθίας.

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Εξίσου καλά με την πρώτη ημέρα κύλισε και η δεύτερη για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με ρεκόρ συλλόγου, ατομικά ρεκόρ, επιδόσεις υπέροχες  αλλά και προσπάθειες καταπληκτικές από μικρούς, μεσαίους και μεγάλους.  Όταν λέμε μεγάλους εννοούμε τη γενιά των επικοντιστών που πριν 20± χρόνια αγωνιζόντουσαν σε αυτό το γήπεδο και τώρα κάποιοι αγωνίζονται με τα «παιδιά» τους.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Αρχίζουμε με το επί κοντώ αφού η μερίδα του λέοντος (12 από τους 17 αθλητές)  της δεύτερης ημέρας αγωνίστηκε στο επί κοντώ.  Και σε αυτή την κατηγορία έχουμε αθλητές μεγάλους (σε ηλικία) και μικρούς.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ –ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στην κατηγορία των διαχρονικών αθλητών  που έζησαν τον αθλητισμό ως έφηβοι και Νέοι και συνεχίζουν να τον ζουν ως ερασιτέχνες διαχρονικοί αθλητές (εραστής της τέχνης) θα εντάξουμε 4 αθλητές. Κάποιοι ήδη είναι γονείς και να ζουν τον αθλητισμό μαζί με τα παιδιά τους.
Όλους αυτούς που χαίρονται τον αθλητισμό αλλά κυρίως, γιατί δίνουν το «καλό παράδειγμα» στους νέους, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ γιατί βροντοφωνάζουν με το παράδειγμά τους «ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ».

ΟΙ “ΠΑΛΙΟΙ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ  «πιο ΝΕΟΙ από τους ΝΕΟΥΣ»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
Ο Μάριος μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιδόσεις του, ήταν 5ος στο άλμα επί κοντώ με 4.50 και άλματα που θα ζήλευαν πολλοί αθλητές κατά 20 χρόνια μικρότεροι. Όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο συνεχίζει να γυμνάζεται και να ζει ανάμεσα σε φίλους που έχουν τον αθλητισμό ως συνδετικό κρίκο και παράλληλα προσφέρει τις γνώσεις του στους νεώτερους αθλητές με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα. (Ακόμη αντιστέκεται στο να κάνει οικογένεια αλλά είναι σε … καλό δρόμο).

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Οι παρακάτω αγωνίζονταν μπροστά στα βλέμματα των παιδιών τους, που δεν έπαψαν να φωνάζουν «πάμε Μπαμπά, πάμε μαμά, πάμε νονέ!» σκαρφαλωμένα στα κάγκελα του σταδίου.

 

ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Τι σημασία έχει που ο Γιώργος  αν και έκανε υπέροχα άλματα ο πήχης έπεσε και έτσι δεν κατέγραψε επίδοση. Τα άλματά του ήταν υπέροχα, η μικρή του κόρη Ζωή σκαρφαλωμένη στα κάγκελα δε σταμάτησε να τον ενθαρρύνει ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά  καμάρωναν για τις προσπάθειες του μπαμπά τους.

 ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
Ο αγώνας δεν του βγήκε, πέρασε το 4.40 και στο 4.60 είχε τρεις άκυρες, αλλά ποιος νοιάζεται για την επίδοση. Ήδη ήταν 6ος και προσέφερε πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογο. Στον επόμενο αγώνα θα έρθει και η επίδοση που του ταιριάζει και είναι πολύ ψηλότερη από το 4.40.
Δεν αφήνουμε απαρατήρητη τη συμπαράσταση από τη σύζυγό του Μελίνα αλλά κυρίως από την υποστήριξη που είχε από την αναδεξιμιά (βαφτισιμιά) του ΖΩΗ Γεωργιτσέλη, που μαζί με την κόρη του Έλενα, ήταν σκαρφαλωμένα στα κάγκελα και φώναζαν «πάμε μπαμπά, πάμε Νονέ!» Τα άλλα βαφτιστήρια του Δημήτρη (της οικογένειας Γιώργου Γεωργιτσέλη),  Βαγγέλης και Αμαρυλλίς φώναζαν από την κερκίδα.
Ε! με τόσους υποστηρικτές και εγώ … (άκυρες θα έκανα στο 4.60!)

ΜΑΚΡΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.
Αφήσαμε τελευταία τη Χρύσα γιατί είναι η «μικρότερη» (μόλις έκλεισε τα 29!)  τι σημασία έχει που η κόρη της η Μαγδαληνή είναι 13, και ο Σάκης-Φώτης κοντεύει να … πάει φαντάρος! Η Χρύσα πάντα 29 θα είναι,   ας είναι καλά ο σύζυγος -Μιχάλης-, που τα πάντα υπομένει, ο «Άγιος».
Μετά από αρκετά χρόνια η Χρύσα, παράλληλα με τα της οικογένειας και της εργασίας, άρχισε να γυμνάζεται αφού έρχεται στο στάδιο – φέρνει στην προπόνηση τα δύο της παιδιά- και όχι μόνο κατάφερε να επανέλθει αγωνιστικά στο απαιτητικό αγώνισμα του άλματος επί κοντώ αλλά μετά από πολλά χρόνια πέρασε τα 3.00 στο επί κοντώ και κατετάγη 5η. Μπράβο στις φίλες σου κ. Όλγα και κ. Εύα που σε στηρίζουν.
Επόμενος στόχος το όριο Πανελληνίων αγώνων 3.30 … Μπράβο Χρύσα .. διδάσκεις!

ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΩΡΙΜΟΙ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΕΣ

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ:
Άλλος ένας αθλητής που βρίσκεται στο σύλλογο σχεδόν 20 χρόνια με συνεχή αγωνιστική παρουσία και προσφορά.  Το μυαλό του Θεοφάνη τελευταία βρίσκεται … στο ταξίδι που υποσχέθηκε στη γιαγιά του, να την πάει οδικώς στην Πελοπόννησο για να δει τις αδελφές της, γι’ αυτό και η επίδοσή του 4.60 είναι χαμηλή για το Θεοφάνη. Τι σημασία έχει, στον επόμενο αγώνα θα βοηθήσει και η γιαγιά του, με τις ευχές της, και η επίδοση θα είναι η πρέπουσα. Καλό ταξίδι κούκλε, να προσέχεις στους δρόμους, να κάνεις συχνά στάσεις και να προσέχεις τη γιαγιά σου μη σου την κλέψουνε, τέτοιο «ομορφόσογο» που είστε!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ:
Πολύ καλά τα πήγε η Μαρκέλλα που βρίσκεται στο σύλλογο από το 2012, αφού με 3.50 ήταν 3η στο σύνολο αλλά 1η στις γυναίκες προσφέροντας το ανώτερο σε βαθμούς (13) στο σύλλογο. Στη συνέχεια είχε καλά άλματα στο 3.70 με κοντάρια που σε λίγο θα την εκτοξεύσουν…! Με τέτοια κερκίδα και τέτοιο προπονητή (Ευαγγέλου Μάριος) … εγώ ρεκόρ θα έκανα … «Αχώνευτη»!

ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:
Ο Γιάννης είναι μια κατηγορία μόνος του! Τον χαρακτηρίζει η επιμονή και η συνέπεια με την οποία προσεγγίζει το στόχο του.  Είτε είναι οι σπουδές του: Στο Πολυτεχνείο,  ίδια σχολή με την Μαρκέλλα (Αρχιτεκτονική ο Γιάννης, Χημικός Μηχανικός η Μαρκέλλα).  Είτε  Αγωνιστικά: Μας εκπλήσσει ευχάριστα, και σε αυτόν τον τομέα μοιάζει με τον Θεοφάνη Μπέλο. Αργά και σταθερά βελτιώνεται και χαίρεται τον αθλητισμό. Ίσως κάποια μέρα να κερδίσει τον Θεοφάνη Μπέλο! Στη φωτο το άλμα που έχασε στο 4.80!
Τι ίσως!  Θεοφάνη, μήπως ο Γιάννης είναι 3ος και εσύ 4ος  με 4.60 λόγω προσπαθειών; Λέω μήπως!
Θεοφάνη πες αλεύρι! Ο Γιάννης ο Ντούρος σε γυρεύει!!!

ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
Από τη νέα φουρνιά αν και είναι στο σύλλογο από το 2017. Η Μελίνα προσπαθεί και μάχεται ενάντια στα μικροπροβλήματα με τα γόνατα και τα ισχία και είναι παρούσα σε όλους τους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι τα όποια προβλήματα δεν της επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει όλα τα προσόντα της και οι μικρές φορές των προπονήσεων δεν της επιτρέπουν να προσαρμοστεί σε μεγαλύτερες φορές όταν αλλάζει κοντάρι και χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα. Το σημαντικό είναι ότι είναι εκεί και μάχεται με ότι καλύτερο της επιτρέπει η εκάστοτε κατάσταση των γονάτων ή των ποδιών.
Μελίνα και Θωμαή δίδυμο αχώριστο … σας «βλέπω» κούκλες …

 

ΟΙ «ΣΧΕΤΙΚΑ» ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Αυτή την νέων αθλητών που ακόμη δεν είναι έτοιμοι για επιδόσεις διασυλλογικού Α/Γ  αλλά προσπαθούν και αποκτούν εμπειρίες από αγώνες.

ΟΜΗΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:
Ο Διατροφολόγος μας με την ενεργή παρουσία του στο διαδίκτυο (σε παρακολουθώ κούκλε)! Βελτιώθηκε αρκετά αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμη τη σταθερότητα που θα του επιτρέπει να κάνει υψηλά άλματα αλλά και να μη ρίξει τον πήχη, που είναι το ζητούμενο. Στον αγώνα πέρασε καθαρά το 3.90 στο 1ο άλμα αλλά δεν πρόσεξε το κοντάρι του που του έριξε τον πήχη, αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα με τρεις άκυρες.

ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο μικρότερος της παρέας (2007) πέρασε το 3.50 αλλά δεν προσαρμόστηκε στην αλλαγή του κονταριού και σταμάτησε τον αγώνα με τρεις άκυρες στο 3.65. Το πήρε το μάθημα του, προσαρμογή με τα κοντάρια και συνέπεια στις προπονήσεις. Υπάρχουν και άλλοι αγώνες να πιάσει τα όρια για την Κ18 αλλά και γιατί όχι την Κ20 στο χέρι σου είναι, υπάρχει χρόνος.
Ζήτα και καμιά συμβουλή για τα άλματα από τον Νικόλα τον παιδαρά, τον αδελφό σου, και μόνο που βλέπει «τα αρπάζει» φαντάσου τι θα γίνει σε λίγο που θα δοκιμάσει και αυτός το Στίβο!

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΑΝΝΑ
Προσπαθεί να «δέσει» τα βασικά του λυγίσματος ώστε στη συνέχεια να επικεντρωθεί και στα άλλα σημεία που οδηγούν σε άλματα με σωστό ρυθμό. Το κυριότερο είναι ότι ακούει, προσπαθεί και έχει υπομονή και επιμονή. Στον αγώνα ξεκίνησε υποχρεωτικά από το 2.50 ενώ έχει ρεκόρ 2.30 με αποτέλεσμα να κάνει τρεις άκυρες. Όμως η συμμετοχή και μόνο της άφησε πολλά θετικά.

ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ.
Επίσης προσπαθεί και βρίσκεται σε καλό δρόμο όπως και τα άλλα κορίτσια της παρέας τους με μία σημαντική διαφορά. Για άγνωστο λόγο δεν τηρεί τους κανόνες των αγώνων που επιτάσσουν οι αθλητές να φορούν τη στολή (μπλουζάκι) του συλλόγου  και κατεβαίνει επανειλημμένα στους αγώνες με μπλουζάκια της επιλογής της (μαύρα).
Δυστυχώς,  αφού φέρνει το σύλλογο σε δύσκολη θέση (να απολογείται γιατί οι αθλήτριες του δεν φορούν μπλουζάκι με τα σήματα του συλλόγου), δεν θα δηλωθεί να αγωνιστεί ξανά αν δεν μας βεβαιώσει ότι θα έρχεται να αγωνιστεί όπως η προκήρυξη επιτάσσει. Το ίδιο θα συμβεί και με όποιον άλλον αθλητή αγνοεί τους κανόνες της αγωνιστικής ενδυμασίας στους αγώνες.
Στον αγώνα ξεκίνησε και η Ανδρονίκη υποχρεωτικά από το 2.50 ενώ έχει ρεκόρ 2.30 με αποτέλεσμα να κάνει επίσης τρεις άκυρες.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΡΟΜΩΝ

ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ – ΚΑΛΥΨΩ.
Με νέο ρεκόρ Συλλόγου και στα 200μ με 25’’13 (παλιό 25’’33) συνέχισε τις αγωνιστικές της εμφανίσεις η Βεατρίκη, μετά το 12’’16 που έκανε εχθές στα 100μ. (είχε 12’’24).
Με το 25’’13 ήταν 4η σε σύνολο και 1η στο Κ-20. Με τη σταθερή της πορεία και την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Λάζαρου Τοσίδη,  είναι θέμα ημερών για τη Βεατρίκη να κατέβει τα φράγματα: Α)  των 12 δευτερολέπτων στα 100μ. (έχει 12’’16) και Β) των 25 δευτερολέπτων στα 200μ. (έχει 25’’13).

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Με νέο ρεκόρ Συλλόγου στα 200μ. συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις ο Δανιήλ, με 22’’86 κατέρριψε το ρεκόρ των 200μ. (Κ20) που κατείχε με 23’’12 από τις 4/5/2003 ο Δημήτρης Πατσουκάκης.

 

ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ξύπνησε το καθαρόαιμο που κρύβει μέσα του ο Βασίλης των «Σαλονιών» και μετά το χθεσινό 7.15 στο μήκος κατέρριψε και αυτός το ρεκόρ του Πατσουκάκη στα 200μ. με 22’’95. Ίσως ο χρόνος του να ήταν καλύτερος αν έτρεχε σε καλύτερη σειρά (με περισσότερο συναγωνισμό) αλλά το ότι τον δηλώσαμε με χρόνο 24’’00 (αφού δεν είχε επίδοση) τον έβαλαν σε σειρά με αθλητές γύρω στα 24.00 δευτερόλεπτα, που αποδείχτηκαν αργοί σε σχέση με τον Βασίλη.
Και ο Βασίλης ανοίγει τα φτερά του για επιδόσεις που να τον αντιπροσωπεύουν και δεν θα είναι έκπληξη «ΤΑ ΟΡΙΑ» για αγώνες σε μεγάλα Σαλόνια.

ΜΙΛΤΟΣ  ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ – ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!

 

 

 

 

 

Με «έφαγε» από το πρωί που έβαλα τη φωτογραφία, ο ΜΙΛΤΟΣ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ!
Συνέχεια τηλεφωνεί:
– Ποιος είναι αυτός που πετάει;
–   Πως τον λένε;
–  …………….
–   Πώς λένε τον μικρό του τον αδελφό; (όλα τα έμαθε) …  Έχασε την ησυχία του ο άνθρωπος ….
Όσο για τον προπονητή του Νίκο Βαλσαμίδη “πετούσε” και αυτός. Χρειάστηκε τη συνδρομή του προεδρείου για να παραμείνει ήρεμος. Μέχρι και τον μπαμπά του (Βασίλη) έφερε για να τον συγκρατεί – η αγωνία στο κόκκινο σε κάθε άλμα του “Ιπτάμενου των Σαλονιών”!
Καλή συνέχεια … Φλώροι!

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δυο εβδομάδες μετά τον Μαραθώνιο, όπου πέτυχε 3.01.00, ο Κώστας συμμετείχε τα 5000 μέτρα και με την πολύ καλή επίδοση 18.26,48 ήταν 18ος σε σύνολο. Η επίδοση είναι κατά 1 λεπτό καλύτερη από τη  περυσινή επίδοση και αν λάβουμε υπόψη μας αφενός μεν  το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολείται σοβαρά με το αγώνισμα και αφετέρου ότι ήταν σχετικά κουρασμένος από τον Μαραθώνιο  είμαστε σίγουροι ότι ο Κώστας έβαλε μπρός τις μηχανές του και σε κάθε του αγώνα θα μας εκπλήσσει ευχάριστα. Καλή συνέχεια κούκλε! Πρόσεχε τον Ντόριαν γιατί «φτιάχνεται»!
Όσο για την 3η της παρέας των «λαχανιάρηδων», τη Στέλλα, σύντομα θα μονοπωλεί την προσοχή μας  και σε επίσημους αγώνες αφού εστάλησαν ήδη στον ΣΕΓΑΣ τα σχετικά «χαρτιά» για την έκδοση του Δελτίου της.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
Άλλος ένας αθλητής που με το κεφάλι κάτω προσπαθεί και συνεχώς βελτιώνεται. Αυτή τη φορά ήταν λίγο σφιχτός στα τελευταία μέτρα και δεν έκανε ρεκόρ, τερμάτισε στα 200μ με χρόνο 25’’86 (έχει 25’’63) αλλά στον επόμενο αγώνα … μας το υποσχέθηκε.

Αποτελέσματα Θεσσαλονίκης eas a-g k20

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΑΣ-ΚΟ Α- Γ & Κ20 Α-Γ & ΣΥΝΘ Κ16 Α-Κ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. -ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ -ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ

 

 

 

 

 

Θα ήταν παράλειψη αν δεν τονίζαμε τη συνδρομή των προπονητών (Χατζιόπουλος Κοσμάς, Τοσίδης Λάζαρος, Βαλσαμίδης Νίκος, Μπέλος Θεοφάνης, Ευαγγέλου Μάριος, Πατσουκάκης Δημήτριος) στην προετοιμασία των αθλητών όσο και της Γκοτζαμάνη Σοφίας που μαζί με τον υπεύθυνο του Ιματισμού και Γενικό Αρχηγό κ. Καρματζόγλου Σταύρο, μοντελάκια τους έντυσαν τους αθλητές.

Για να μην υπάρχουν παράπονα, οι αγωνιστικές στολές Πανελληνίων Αγώνων δίνονται σε όσους,  είναι τακτικοί στις προπονήσεις, συμμετέχουν στους αγώνες και έχουν ΤΑ ΟΡΙΑ των Πανελληνίων Αγώνων ή είναι κοντά και προσπαθούν να τα πιάσουν. Όλοι οι αθλητές μπορούν να έχουν την Αγωνιστική στολή των Πανεληνίων Αγώνων, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίξουν το δικαίωμά τους να την αποκτήσουν.

Όσοι ακόμη είναι μακριά από τα ΟΡΙΑ αγωνίζονται στους αγώνες υποχρεωτικά με τα μπλουζάκια των Διασυλλογικών Αγώνων και όχι ΜΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Μα μπροστάρηδες τους Εφόρους Στίβου: Των Γυναικών κ. Εδιππίδη Χριστίνα και τον Έφορο των Ανδρών κ. Σπήλιο Δημήτριο οι αθλητές κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνοι. Παλαιοί αλλά και νέοι αθλητές έχουν τη στήριξη των ΕΦΟΡΩΝ και κάθε τους πρόβλημα –πλέον- θα πρέπει να φτάνει στα αυτιά τους ώστε να λυθεί.

κ. Χριστίνα μας και κ. Δημήτρη μας εκ μέρους των αθλητών σας ευχαριστούμε γιατί ήρθατε πρώτοι για να δηλώσετε «τα αχώνευτα» και φύγατε τελευταίοι!

Παρόντες  από το Δ.Σ. : Ο υπογράφων, ο κ. Γενικός Γραμματέας κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σαμουήλ Ντούγκου, Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου κ. Δούναβης Κωνσταντίνος και Πολλοί γονείς και κηδεμόνες αλλά και Μέλη του Συλλόγου.

Κυρίες Κύριοι, σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και μεταφέροντας την επιθυμία των αθλητών σας δηλώνουμε ότι η παρουσία σας στους αγώνες είναι επιθυμητή και ενισχυτική. Όσο για τους αθλητές σας υπόσχονται συγκινήσεις δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, ο καθένας στο αγώνισμά του.

Σε κάθε αγώνα θα διοργανώνεται και εκδρομή με υπεύθυνο συντονιστή την κ. Παναγιωτίδου Αθανασία (Νάνσυ) μέλος του Δ.Σ. και  σύζυγο κ. Καρματζόγλου Σταύρου.

Φωτογραφίες

Μερικές φώτος που μας εστάλησαν.

print

Written by