ΤΡΙΤΗ 30.5.23 – ΕΛΑΤΕ ΝΑ “ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” – Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Εστάλη από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Κελεσίδη Ευάγγελο, προς όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Αν Θεσσαλονίκης  (100++ σχολεία), η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για δήλωση συμμετοχής στον ΤΕΛΙΚΟ του επί κοντώ.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα αναρτώνται όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Για αρχή ανακοινώνουμε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (συνοπτικά) και το ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

13024_ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΕΙΟΥ_signed-2

13078_ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ_signed

Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 10.5.23

 

Περνάμε και ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ για την ενημέρωση όλων των εθελοντών που θα ήθελαν να βοηθήσουν ώστε το πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ με 4 ή και περισσότερους μηχανισμούς ταυτόχρονα να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα προς τις αρμόδιες αθλητικές και εκπαιδευτικές αρχές που να δείχνει το πώς πρέπει να προσεγγίζεται το επί κοντώ στις ηλικίες των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου αλλά και τις ηλικίες στις οποίες εφαρμόζεται το πρόγραμμα της W.A.  “kids’ Athletics”.

ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΟΝΤΩ (4 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ 4 Σελ.)

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για λόγους τάξεως αλλά κυρίως πρόσθετης ασφάλειας των παιδιών που θα δοκιμάσουν το επί κοντώ, θα χρειαστούν σε κάθε συνεργείο 3-4 βοηθοί ασφαλείας.

Παρακαλούνται όσοι από τους  (συνοδούς των σχολείων ή από τους Φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  ή και από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών) επιθυμούν να βοηθήσουν  και μπορούν να είναι παρόντες την Τρίτη 30.5.23 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, στο Καυτανζόγλειο να μας το δηλώσουν  στο ε-μαιλ :   fotkatsi@phed.auth.gr

Θα χρειαστούμε 10-12 Συνεργάτες.

print

Written by