“TEST COOPER” ΣΤΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ κ. ΚΟΣΜΑ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στα πλαίσια των προπονήσεων του προ-αγωνιστικού γκρουπ του κ. Χατζιόπουλου Κοσμά, διεξήχθη το 1ο  από μία σειρά τεστ που θα ακολουθήσουν, το Test Cooper.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να ετοιμάζονται και για νέες “προκλήσεις” που έρχονται την επόμενη εβδομάδα (Κάμψεις, έλξεις, Κατακόρυφος, Κοιλιακοί, δρόμος ταχύτητας, κ.α.).

Τυχεροί!!!

Τα τεστ αποσκοπούν στο να δίνουν ποικιλία και ενδιαφέρον στην προπόνηση αλλά και στο να ανιχνεύονται οι φυσικές ικανότητες του κάθε νέου αθλητή.

Το Test Cooper αποτελεί ένα έγκυρο τεστ ανίχνευσης της φυσικής ικανότητας στην αντοχή (της αερόβιας ικανότητας).

 

Περισσότερα για το τεστ Cooper θα μάθετε ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα του πρώτου γκρουπ του κ. Κοσμά Χατζιόπουλου είναι:    KOSMAS 20.11.21

Στη διπλανή φωτογραφία η χαρά του προπονητή μετά των αγώνα δεν κρύβεται, αφού διαπιστώνει ότι οι αθλητές του «τα έδωσαν όλα» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο τεστ και οι περισσότεροι ξεπέρασαν τον εαυτό τους – έκαναν ρεκόρ.

Κάποιοι ανακάλυψαν ξεχωριστή ικανότητα σε αερόβια άσκηση (αντοχή).

Κάποιοι άλλοι δεν τα πήγαν καλά (συγκριτικά) αλλά και αυτοί κέρδισαν σε γνώση (ανακάλυψαν την αδυναμία τους στην αντοχή, την οποία θα πρέπει να βελτιώσουν).  Επίσης κέρδισαν σε εμπειρία, ως προς την κατανομή των δυνάμεων στη διάρκεια του 12λεπτου τεστ και είναι σίγουρο ότι όποτε το ξανατρέξουν θα κάνουν καλύτερη επίδοση.
Το σίγουρο είναι ότι με την ανάλογη προπόνηση όλοι μπορούν να βελτιώσουν «την αντοχή τους».

print

Written by