ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ14 – 1.4.23

Δέκα (10) κορίτσια και επτά (7) αγόρια πήραν το «βάπτισμα του πυρός» της συμμετοχής τους σε αγώνες στίβου και μάλιστα σε τρία αγωνίσματα ο καθένας. Ευτυχώς ο καιρός ήταν υπέροχος γιατί με τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών αλλά και το γεγονός ότι οι τρείς κύκλοι στους οποίους αγωνίστηκαν πέρυσι οι αθλητές φέτος έγιναν δύο, υπήρξε μαγάλη καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η σειρά των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήρθε σχετικά νωρίς οπότε κάπου στις 14:15 είχαμε τελειώσει ενώ αρκετοί σύλλογοι περίμεναν τη σειρά τους για να ολοκληρώσουν με τα 800 μέτρα.

Τα αποτελέσματα, ειδικά στα τρίαθλα που πρέπει η κάθε επίδοση του αθλητή να μετατραπεί σε βαθμούς από συγκεκριμένους πίνακες βαθμολογίας, θα πάρουν τρεις τέσσερες ημέρες για να ανακοινωθούν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 

ΑΠΟΤΕΛ 1ου ΤΡΙΑΘΛΟΥ 1.4.23 Κ14

 

ΣΥΝΟΜΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Α ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Β ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Α ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Α ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Β ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Β ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Α ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Β ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Β ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Β ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Β ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Β ΓΚΡΟΥΠ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-Α ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Α ΓΚΡΟΥΠ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Α΄και Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α΄και Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΙΑ Α΄και Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α΄και Β΄ ΓΚΡΟΥΠ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ Α΄και Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Α΄και Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Μέχρι τότε χαρείτε τις φωτογραφίες που πήραμε από τους αγώνες.

Στο τέλος υπάρχουν και μερικές φωτος από τους γονείς των αθλητών αλλά και από τα μεγαλύτερα ή μικρότερα αδέλφια που ήρθαν για να συμπαρασταθούν στους αγωνιζόμενους. Θεοφάνης και Γιώργος δεν έχαναν αυκαιρία, κάθε 15 λεπτά άκαναν και από 10 κάμψεις για να δυναμώσουν! Μπράβο παιδιά, συνεχίστε και γρήγορα θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στις επιδόσεις στα αγωνίσματα που θα επιλέξετε να ασχοληθ είτε με τη βοήθεα των προπονητώ ν σας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες αλλά και τους προπονητές που βοήθησαν. Όσο για τον Γενικό Αρχηγό κ. Καρματζόγλου πανταχού παρών και το κυριότερο … περνώντας με τον καταπληκτικό του τρόπο ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  των οποίων η αξία δεν μπορεί να συγκριθεί με το οποιοδήποτε αθλητικό επίθτευγμα.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ω! πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ως στυλοβάτη στο σύλλογο (Γενικό Αρχηγό) τον κ. Καρματζόγλου Σταύρο!

Ευχόμαστε το παράδειγμα του κ. Καρματζόγλου (να είναι κοντά στα παιδιά και στους αγώνες – σε όλα τα παιδιά- να το ακολουθη΄σουν και άλλοι γονείς.

print

Written by